Doğuş Balbay 8 hafta yok

Düzenleyen:
Doğuş Balbay 8 hafta yok

SPOR Haberleri

Anadolu Efes'in millî basketbolcusu Doğuş Balbay, bel omurundaki kırık nedeniyle 2 ay forma giyemeyecek.

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı'nda forma giyen millî oyuncu Doğuş Balbay, belindeki sakatlık nedeniyle 8 hafta parkelerden uzak kalacak.

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin sekizinci haftasında Muratbey Uşak ile oynanan maçta ribaunt mücadelesinde aldığı darbe sonrasında sırtüstü yere düşen ve bel omurunda kırık tespit edilen 28 yaşındaki oyun kurucunun, 2 ay forma giyemeyeceği bildirildi.

Takım kaptanlığını da üstlenen Doğuş'un bel omurunda oluşan kırık nedeniyle iki aylık fizik tedavi süreci geçireceği ifade edildi.

Ligde bu sezon 8 karşılaşmada görev alan Doğuş Balbay, 4 sayı, 2,8'er ribaunt ve asistlik performans sergiledi. Millî oyuncu, THY Avrupa Ligi'nde ise çıktığı 7 maçta 1,6 sayı, 1,9 ribaunt ve 1,6 asist ortalamalarıyla oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...