Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından protestolar arttı

Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından protestolar arttı

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de Gezi Parkı protestoları sonrası darbedilen Ali İsmail Korkmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından Hatay'da gösteri yapan gruba polismüdahale etti.

Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrası henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından Hatay'da gösteri yapan ve polise taşlı saldırıda bulunan gruba müdahale sona erdi. Olayda 3 polis memuru yaralandı. Akşam saatlerinde Armutlu Mahallesi girişinde polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler, Gündüz Caddesi'nde tekrar toplandı. Göstericiler, polise taş ve sapanla bilye attı. Ateş yakıp barikatlar oluşturan gruba polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti. Göstericilerin mahalle girişinde bulunan bazı apartmanlardan da polis araçlarına taş ve piknik tüpü attığı gözlendi. Olayda atılan taşlardan yaralanan 3 polis memuru hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...