İtirafçı olan FETÖ sorumlusuna jandarmadan gözaltı

Düzenleyen:
İtirafçı olan FETÖ sorumlusuna jandarmadan gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Çorum'da saklandığı inşaatta yakalandıktan sonra itirafçı olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan FETÖ/PDY sorumlularından olduğu ileri sürülen zanlı, jandarma ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'un Alaca ilçesinde yakalanarak Tokat'a götürülen Y.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Etkin pişmanlık yasasından faydalanarak itirafçı olduğu öğrenilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Serbest bırakıldıktan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında açılan başka bir soruşturmadan dolayı yakalama kararı bulunan Y.D., jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Çorum’un Alaca ilçesinde tekrar gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlının işlemleri sürüyor. Zanlının işlemlerin ardından Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...