Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Seki'ye iyi haber

Deniz Seki'ye iyi haber

MAGAZİN Haberleri

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki'nin suçu "uyuşturucu ticaretine yardım etme" olarak değiştirilebilir.

Özel yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Seki'ye "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti. Seki kararı temyiz etmişti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Seki ile diğer sanıklara "uyuşturucu madde ticareti yapmaktan" verilen cezaların onanmasını istemişti. Tebliğnamedeki onama görüşüne katılmayan Yargıtay 10. Ceza Dairesi, Seki yönünden kararı oyçokluğu ile bozmuştu. Daire, Seki'nin suçunu "uyuşturucu ticaretine yardım etme" olarak belirlemiş ve cezada yarı oranında indirime gidilmesine karar vermişti. Bozma kararına Başsavcılık, itiraz etmişti. İtiraz ilk aşamada Dairece görüşüldü ve önceki gün reddedildi. Dosya, Yargıtay Ceza Genel Kurulu'na (YCGK) gönderildi. Seki hakkındaki nihai kararı Kurul verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...