Görüntülü savunma

Görüntülü savunma

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler şike ile suçlandıkları maçlarla ilgili görüntüleri izlettirdi. UEFA Tahkim Kurulu son kararını 15 Temmuz'da verecek.

UEFA'nın Avrupa'dan 2+1 yıl men cezası verdiği F.Bahçe, Tahkim Kurulunda savunmalı duruşmada savunmasını verdi. UEFA'nın İsviçre'nin Nyon şehrindeki merkezinde görülen dava saat 15.00'te başladı ve 5 saat sürdü. Toplantıya F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, kulüp yetkilisi Tamer Yelkovan, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, futbolcular Orhan Şam, Mehmet Yıldız, Serdar Kulbilge, Korcan Çelikay, avukat Savaş Adalet, eski futbolculardan Ümit Aydın ve Yusuf Turanlı katıldı. F.Bahçe, 8 valiz belgeyle katıldığı duruşmada Tahkim Kurulunun 4 maçlık toplu savunma isteğini kabul etmedi ve her karşılaşma için ayrı ayrı savunma sundu.
TEK TEK SAVUNMA nbsp;
Duruşmalı toplantıda önce G.Birliği maçının, ardından Belediye maçının görüntülerini izlendi. Sonra Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök çağrıldı. Sivas maçını yönetimle birlikte izleyen Özkök, bir siyah çanta içinde para alışverişi yapıldığı iddiasını yalanladı ve böyle bir duruma şahit olmadığını söyledi. Bu arada UEFA Tahkim Kurulu, Aziz Yıldırım'ın tanıklık yapmasını kabul etti. Korcan Çelikay ve Mehmet Yıldız'ın ardından Tahkim, yaklaşık 1 saat Aziz Yıldırım'ı dinledi. Duruşma avukatların son sözlerinin ardından sona erdi. Süper Lig'den G.Saray ve Trabzon dışında 15 kulübün destek verdiği F.Bahçe hakkındaki karar 15 Temmuz'da verilecek. Tahkim'den olumsuz bir karar çıkması halinde CAS'ın kapısını çalacak olan F.Bahçe, tedbirli yargılama halinde Avrupa'da yoluna devam edebilecek.
İYİ BİR DURUŞMA OLDU
F.Bahçe'de Hukuktan Sorumlu Yönetici Tolga Deniz Aytöre, Tahkim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Gayet iyi bir duruşmaydı. Diğer yargılamalardan biraz farklı oldu. 'Tapelerden cımbızla çekilen sözlerle bizi yargılayamazsınız' dedik. Duruşmanın uzun sürmesi olumlu veya olumsuz olarak değerlendirilmemeli" ifadesini kullandı.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...