Ünal Aysal Federasyon'a sert çıktı, 'Hemen bırakın'

Ünal Aysal Federasyon'a sert çıktı, 'Hemen bırakın'

SPOR Haberleri

Aysal, 'Bizim Federasyon'dan bu saatten sonra tek beklentimiz var. Günün şartlarını değerlendirerek istifa etmeleri. Yoksa imza toplarız, öyle deviririz' dedi.

Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu toplantısına Ünal Aysal damga vurdu. Yabancı oyuncukontenjanı kararının ardından TFF'ye adeta savaş açan Aysal, dün de "İstifa edin yoksa biz imza toplar deviririz" tehdidini savurdu. TFF ile ilgili olarak Aysal, "Bizim Federasyon'dan bu saatten sonra tek bir beklentimiz var. Günün şartlarını değerlendirerek istifa etmeleri. Yoksa imza ile vesaire falan gitmemiz çok değişik alternatifler olarak görülür. İlk hareketi Federasyon'dan bekliyoruz. Ve bu konuda tahmin ediyoruz Federasyon'un bize böyle bir borcu var" dedi. Aysal gazetecilerin, "Haluk Ulusoy'a destek verecek misiniz" sorusuna, "Bu konudaki stratejimizi henüz tam netleştirmedik. Biz her şeyi ince eleyip sık dokuduktan sonra kararımızı alıyoruz" dedi.
TFF KİMDEN AKIL ALIYOR?
Başkan Ünal Aysal, "Yıldırım Demirören tarafından yanıltıldığınızı mı düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya ise "Federasyon deyince sadece bir başkanı düşünmeyin. Burada başkan ve diğer yönetim kurul üyeleri de var. Başkanın kimlerden etkilendiğini bilmiyoruz. Öğrendiğimiz zaman muhataplarımızı bulacağız" karşılığını verdi. Aysal, Divan Toplantısı'nda hakkındaki eleştirilere de cevap verdi. "G.Saray'da göreve geldiğimden beri son 23 aydır değerli kardeşlerim Taner Aşkın ve Hayrettin Kozak'ın övgüleriyle buradayım" diyen Aysal, "Borç ödemede gecikmedik. Üyelerimizin rakamlarda bakması gereken, tarafsız denetçilerin sunduğu raporlardır. Bunlar da 6 ayda bir sunuluyor. Toplam borçlarımız 607 milyon TL falan değil 450 milyon TL'dir" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...