Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Direniş Karatay 9 Mart’ta vizyonda

Düzenleyen:
Direniş Karatay 9 Mart’ta vizyonda

MAGAZİN Haberleri

Tarihin en önemli savaşlarından biri olan Kösedağ Savaşı ve döneme damgasını vuran devlet adamı Emir Celâleddin Karatay’ın hayatından bir kesitin özgün bir senaryo ile beyazperdeye uyarlandığı Direniş Karatay, 9 Mart 2018’te izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Konya’da çekilen filmde Furkan Palalı, kadroya çekimlerden hemen önce sürpriz şekilde dâhil oldu. Filmde Palalı, Mevlâna’nın gençlik yıllarından bir kare ile izleyici karşısında olacak. Yapımını Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesinin üstlendiği, yönetmenliğini Selahattin Sancaklı, genel danışmanlığını Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosunu Selman Kayabaşı ve Uğur Uzunok’un yazdığı filmde Karatay’a Mehmet Aslantuğ, Ahi Evran’a Fikret Kuşkan, Noyan karakterine ise Yurdaer Okur hayat veriyor. Burcu Özberk’in Türkan, Alperen Duymaz’ın Kutay’ı canlandırdığı filmin kadrosunda ayrıca Bahadır Yenişehirlioğlu, Volkan Keskin, Cahit Kayaoğlu, Fırat Temir, Yusuf Aytekin ve Ece Yaşar gibi isimler de yer alıyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...