Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jose Mourinho Burak'a hayran

Jose Mourinho Burak'a hayran

SPOR Haberleri

Jose Mourinho, Aslan'ın forveti için ilk kez bu kadar net konuştu, 'Burak dünyada her takımda oynayabilir. O dünya klasında bir oyuncu' dedi.

Cavani'yi PSG'ye kaptıran Jose Mourinho, Aslan'ın forveti için ilk kez bu kadar net konuştu: "Burak dünyada her takımda oynayabilir. O dünya klasında bir oyuncu" nbsp;Hücum hattındaki ilk tercihi olan Uruguaylı Edinson Cavani'yi PSG'ye kaptıran Portekizli hoca, yeni bir liste yaptı. Burak'ı ilk sıraya yazan Chelsea'nin teknik patronu, Galatasaray'ın golcüsünden övgüyle bahsetti. Mou, "Burak dünyada her takımda oynayabilir. O dünya klasında bir oyuncu" diyerek, transfer için uygun bir zemin hazırlamayı da ihmal etmedi. Chelsea'nin olası teklifi, Ada basınında da şimdiden yer buldu. İngiltere'nin Metro News Gazetesi, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Burak Yılmaz ile ilgilendiğini yazdı. Gazete Portekizli teknik adamın, nbsp;"Burak dünyada her takımda oynayabilir. O dünya klasında nbsp;
bir oyuncu" sözlerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...