Fikret Orman, '5 yıl erteleyin'

Fikret Orman, '5 yıl erteleyin'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den sonra UEFA Tahkim Kurulu'nda savunma yapacak olan Beşiktaş, erteleme isteyecek.

UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun 1 yıl Avrupa kupalarından men ettiği Beşiktaş, Fenerbahçe'den sonra UEFA Tahkim Kurulu'nda bugün savunma yapacak. Nyon'daki duruşmalı toplantıya Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve tanık olarak dinleteceği isimler olacak. Başkan Fikret Orman, İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesinde yapılan telefon görüşmelerinin şikeyle ilgisi olmadığını, transfer teklifi olduğunu anlatıp tapeleri delil olarak gösterip Steaua Bükreş örneğinde olduğu gibi 5 yıl erteleme talep edecek.
F.BAHÇE'YLE AYNI DEĞİLİZ
Kızıyla birlikte dün İsviçre'ye giden Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş'ın bu konuyla alakalı bir suçu olduğuna ilk günden beri inanmıyorum. Rahatsızlık duyduğumuz konu, iki dosyanın bir arada götürülmesidir. Yani F.Bahçe ile Beşiktaş'ın bir arada yürütülmesidir. Çünkü birbirinden çok farklılık gösteren dosyalardır" diye konuştu. Orman, şike konusunda Beşiktaş'ta hiçbir yöneticinin ceza almadığını vurgulayarak, "TFF tahkimlerinden, disiplin kurullarından ya da etik kurullarından da aldığımız bir ceza yoktur. Bu işten alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...