'Semih Şentürk hayatımı kararttı'

/ Kaynak: DHA
'Semih Şentürk hayatımı kararttı'

SPOR Haberleri  / DHA

Bilic'e Semih Şentürk soruldu, Hırvat hoca bir anda parladı, 'Hayatımda unutamadığım golü Semih attı. 2008'de attığı o gol resmen hayatımı kararttı' dedi.

Bilic'e Semih Şentürk soruldu, Hırvat hoca bir anda parladı, "Hayatımda unutamadığım golü Semih attı. 2008'de attığı o gol resmen hayatımı kararttı" ifadesini kullandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, basın mensuplarıyla sohbet ederken kendisine, şu anda boşta olan Semih Şentürk'ü kadroda düşünüp düşünmediği soruldu. Bu soru karşısında şaşıran Bilic, "Hayır, kesinlikle olmaz. Hayatım boyunca unutamadığım bir gol var. Onu da Semih attı. 2008'de attığı gol, resmen hayatımın karardığı goldü. Ama bir de olaya iyi yönden bakmak gerekir. Semih'in attığı gol sayesinde Türk futbolunu daha iyi tanıdım. Bugün buradaysam, bunda Semih'in de payı var. Benim açımdan kötü bir goldü ama kaderimi değiştirdi" diye konuştu. Takım hakkında da açıklamalarda bulunan Bilic, "Takımı her geçen gün çok daha iyi tanıyorum. Aramızdan ayrılacak isimler olacak. Ancak henüz net bir durum yok. Olabildiğince fazla hazırlık maçı yapacağız. Turnuva ayarlayabilirsek çok daha iyi olur. Hedefi olan bir turnuvada takımı çok daha iyi görebilirim" ifadelerini kullandı. Ön liberoya da ihtiyaç olduğunu söyleyen Hırvat hoca, "Neredeyse 50 gol yiyen bir takım var. Buraya iyi bir transfer isterim" dedi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...