Ateşin göbeğinde ‘yürekli’ mücadele

Düzenleyen:
Ateşin göbeğinde ‘yürekli’ mücadele

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yönetmen Joseph Kosinski bu hafta bir grup itfaiyecinin fedakârlıklarını merkezine alan “Korkusuzlar” (Only The Brave) filmiyle karşımıza çıkıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Josh Brolin, Miles Teller, Taylor Kitsch ve Jennifer Connelly gibi isimler var. Eserin hikâyesi ise şöyle: 2013’te Arizona’daki Granite Mountain Hotshots’ta korkunç bir yangın başlar. Kısa müddet içerisinde iyice geniş bir sahaya yayılan yangın, birçok canlının hayatını tehlikeye sokar. Yangınla mücadele içinse 19 itfaiyeci vazifeye koyulur. Herkes yangından kaçarken felakete doğru ilerleyen Eric’in de aralarında olduğu itfaiye ekibi, ailelerini ve sevdiklerini kaybetme tehlikesiyle yüzleşir. Senaryosu yaşanmış bir hikâyeye dayayan film, oldukça sürükleyici bir tempoya sahip. Gerçeklikten güç alan film, çevreci mesajlarıyla da dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...