Kocaman: Aynen devam

Düzenleyen:
Kocaman: Aynen devam

SPOR Haberleri

Son 3 maçı kazanarak önemli bir çıkış yaptıklarını belirten Aykut Kocaman “Ancak bunun anlamlı olması için Bursa’dan da 3 puanla dönmemiz şart. Hâlâ 4 puan gerideyiz” ifadesini kullandı

M. EMİN ULUÇ

Yakaladığı galibiyet serisiyle şampiyonluk potasına giren Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’dan oyuncularına uyarı geldi. Her hafta üzerine koyarak devam ettiklerini belirten Kocaman, “Evet iyi bir hava yakaladık. Ancak 3 maç kazandık diye havaya girecek lüksümüz yok. Hâlâ zirvenin 4 puan gerisindeyiz” hatırlatmasında bulundu. Alınan galibiyetlerin anlamlı hale gelmesi için Bursa deplasmanında kazanmak zorunda olduklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Zorlu bir atmosfer bizi bekliyor. Yüksek tempolu, özellikle de kendi evinde iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Kolay olmayacak ama mutlaka galip gelmeliyiz. Şampiyonluk yarışında güçlü bir şekilde yer almak için devre arasına kayıpsız girmeliyiz” dedi.
Motivasyon ve disiplin vurgularında bulunan Aykut Kocaman, “Kendi performansımızı sergileyip, gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmamız halinde zoru kolaya çevirmiş olacağız” derken, “Herkes elinden gelenin fazlasını yapmaya devam etmeli” ifadesini kullandı. Bu arada Kocaman’ın kazanan kadroyu bozmayacağı ve Bursa deplasmanına tek değişiklikle çıkacağı öğrenildi. Neto, Isla ve Valbuena’yı yine yedek soyunduracak olan Aykut Hoca, sadece Alper Potuk’u kulübeye çekip sarı kart cezası sona eren Janssen’i ilk 11’e monte edecek. Bu arada dizindeki ağrıları tam olarak geçmese de Soldado da hamle oyuncusu olarak kadroda yer alacak. Sakatlıkları süren Mehmet Ekici ve Fernandao ile gözden çıkarılan Robin Van Persie, Bursa’ya götürülmeyecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...