Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayolları hizmet binası ve araçları yangında küle döndü

Düzenleyen:
Karayolları hizmet binası ve araçları yangında küle döndü

YAŞAM Haberleri

Adana’nın Kozan İlçesinde Karayolları 56. Şube şefliğine ait hizmet binasında gece geç saatlerde sebebi belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı.

Şevkiye mahallesi Adana Caddesi sebze hali kavşağının karşısında bulunan Karayolları Hizmet Binası alevler içinde kaldı.Yangına Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine ait çok sayıda araç ve personel müdahale etti. Yangında, Karayolları 56. Şube şefliği hizmet binası, garajda bulunan bir minibüs, bir adet kamyon ve bir adet kamyonet kullanılamaz hale geldi. Öte yandan Karayolları personelleri tarafından bazı araçlar, iş makineleri, evraklar ve bilgisayarlar yangından son anda kurtarıldı.
Giderek büyüyen yangın sırasında zaman zaman patlamalar yaşandı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise devam eden yangını söndürebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...