Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni havalimanı için filosuna 40 uçak katacak

Düzenleyen:
Yeni havalimanı için filosuna 40 uçak katacak

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul’da yapımı devam eden ve yüzde 73’ü tamamlanan yeni havalimanıyla birlikte yeni bir döneme başlayacaklarını ve bu bağlamda 40 adet geniş gövdeli uçağı filolarına katmak için görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Havalimanın yüzde 73’ünün tamamlandığını dile getiren Ekşi, “Ekim 2018’de ilk fazını hizmete açarak 90 milyon yolcuyu ağırlamaya hazırlanan İstanbul yeni havalimanı, İstanbul’u, dolayısıyla da ülkemizi dünyanın en önemli aktarma merkezlerinden biri kılacak. Ana merkezimiz İstanbul’dan tüm dünyaya yayılan uçuş ağımızı, İstanbul Yeni Havalimanı’nın hizmete girişiyle birlikte daha genişleterek sizlerin hizmetine sunacağız. Yeni havalimanı ile başlayacak bu yeni döneme geçişin hazırlıklarını olanla hızıyla sürdürüyoruz. Bu bağlamda, filomuza 40 adet yeni nesil geniş gövde uçağı dahil etmek üzere görüşmelere başladık. 2018’e sayılı günler kala filomuzu iki adet B777F tipi Turkish Cargo uçağıyla güçlendirdik. Modern teknolojinin tüm imkânları ile donatılmış yeni Uçuş Eğitim Merkezimizi bu yıl içerisinde faaliyete geçirdik” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...