Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Soydaşlardan FETÖ’ye şok

Düzenleyen:
Soydaşlardan FETÖ’ye şok

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra açılan soruşturmalar, davalar ve haklarında çıkarılan yakalama kararları nedeniyle Türkiye’yi terk eden, aralarında 8 askerin de bulunduğu yüzlerce FETÖ’cü Yunanistan’a kaçıp iltica başvurusunda bulundu.

Türkiye aleyhinde Yunan basınına sürekli açıklamalarda bulunan ve Türkiye’yi kötüleyen Yunanistan’daki FETÖ’cüler son olarak İngiliz BBC kanalına konuşarak kin kustu. Türkiye’yi unuttuklarını Yunanistan’ı “yeni evleri, yeni vatanları” olarak kabul ettiklerini belirten FETÖ’cüler, Müslüman Türk azınlıkların yaşadığı ve Türkçe eğitim veren okullar olmasına rağmen Batı Trakya’da hoş karşılanmadıkları için oraya yerleşemedi. Batı Trakya’dan neredeyse tekme tokat kovulduklarını belirten FETÖ’cüler, “Oradaki Türkler bizi ‘hainler’ diyerek aralarına almadı. Sığınma başvurumuz da sonuçsuz kaldı. ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çoluk çocuk rezillik içerisindeyiz” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...