Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars'ta arabalar buz tuttu

Düzenleyen:
Kars'ta arabalar buz tuttu

YAŞAM Haberleri

Kars'ta gece hava sıcaklığı eksi 20 - 25 derecelere kadar düştü. Arabalar ise adeta buz tuttu.

Kars’ta kar yağışının ardından etkili olan Sibirya soğukları hayatı resmen durma noktasına getirdi.Soğuk hava nedeniyle araçların, evlerin camları, kapı kilitleri buz tuttu, bitki ve çiçeklerin üzeri kırağıyla kaplandı. Öte yandan şaşırtıcı görüntüler de ortaya çıktı. Yağan karın eriyip bir anda buz tutması ile birlikte araçlarda maddi hasarlar meydana geldi.

Kars'ta arabalar buz tuttu
“Kars gece eksi 25’i gördü” 
Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta, hava sıcaklığı gece eksi 25’e düştü. Hava sıcaklığının eksi 25’e düşmesiyle kentte adeta her yer buz tuttu. Havanın çok soğuk olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Gerçekten hava çok soğuk, buz tutuyoruz. Evlerimiz buz tutmuş, camlarımız buz tutmuş, arabamız buz tutmuş. Sabah arabamızı çalıştıramadık. İş yerimiz buz tutmuş. İş yerlerimizde bütün sular donmuş. Hava akşamları eksi 20 dereceyi görüyor. Çok soğuk bu memleket, adeta donuyoruz” dedi. 



Kars'ta arabalar buz tuttu

FOTOĞRAF: FARUK KİŞİ

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...