Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Tüfenkci: Sınır ticaretini kolaylaştıran bir sistemi hayata geçireceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Tüfenkci: Sınır ticaretini kolaylaştıran bir sistemi hayata geçireceğiz

Ekonomi Haberleri  / AA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, sınır ticaretini geliştiren ve kolaylaştıran, o bölgedeki insanların kazanacağı bir sistemi yakın zamanda hayata geçireceklerini bildirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Olağanüstü Genel Kurulundaki konuşmasında, Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini belirterek, 15 Temmuz'da halkın duruşunun tarihe altın harflerle geçeceğini söyledi.

15 Temmuz'da sivil kesimden direniş gösteren hiç kimsenin bir tek kurşun atmadan, göğsünü siper ederek darbe girişimini durdurduğunu anımsatan Tüfenkci, hükümetin de ekonominin çarklarının durmasına izin vermediğini vurguladı.

Tüfenkci, büyüme performansını yılın ikinci çeyreğinde devam ettirdiklerini belirterek, "Yanlı ve siyasi olarak Türkiye'nin notunu düşürmeye çalışanlar, 2017'de büyüme rakamlarını art arda revize edenler, 2018 için kötü senaryo çizenler, bir kez daha 2018'in sonunda mahcup olacaklar." ifadesini kullandı.

Faizlerin yüksek oluşuna değinen Tüfenkci, faizlerin yüksekliğinin yatırımın önündeki en büyük engel olduğunu söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...