Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkâri’de ‘hizmet içi eğitim’ semineri

Düzenleyen:
Hakkâri’de ‘hizmet içi eğitim’ semineri

YAŞAM Haberleri

​Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni atanan sözleşmeli öğretmenlere yönelik ‘hizmet içi eğitim’ semineri düzenlendi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kızılkaya tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu konferans salonunda yeni atanan sözleşmeli öğretmenlere yönelik seminer verildi. Seminerle ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce belirlenen 180 saatlik hizmet içi eğitim faaliyetlerinin 2018 yılı Nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini belirttiler. Yetkililer, “Kültür ve medeniyetimizde eğitim anlayışının temelleri, dünden bugüne öğretmenlik, insanı değerlerimiz ve meslek etiği, öğretmenlikle ilgili mevzuat programı, etkili iletişim ve sınıf yönetimi, milli eğitim sisteminde güncel uygulamalar, gelişmiş ülkelerin eğitim sistemleri, uluslararası kuruluşların sisteme yansımaları, ulusal ve uluslararası eğitim projeleri ve örnek projeler, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamaları ve Afet eğitimi seminerleri verilecektir” dediler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...