Franco ve Eneramo'ya vize engeli

/ Kaynak: CHA
Franco ve Eneramo'ya vize engeli

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Kolombiyalı savunma oyuncusu Pedro Franco ve Nijeryalı santrafor Michael Eneramo'ya Shengen vizesi çıkmadı.

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Kolombiyalı savunma oyuncusu Pedro Franco ve Nijeryalı santrafor Michael Eneramo'ya Shengen (Avrupa Birliği Ülkeleri dolaşım) vizesi çıkmadı. nbsp;İki futbolcunun Güney Amerika ve Afrika bölgesi ülkesi vatandaşı olduğu için vize işlemi sürecinin uzadığı öğrenildi. Yeni transferlerin Almanya'da yapılan sezon öncesi hazırlık kampına bu yüzden katılamadığı ve gelecek hafta Avusturya'da yapılacak olan 2. etap çalışmalarına katılacağı bilgisine ulaşıldı. nbsp;Öte yandan Michael Eneramo'nun resmi anlaşma imzası da bu durum sebebiyle, UEFA Tahkim duruşması için İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan başkan Fikret Orman'ın dönüşünde gerçekleşecek.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...