Cimbom'a Mikel için Türk rakip

Cimbom'a Mikel için Türk rakip

SPOR Haberleri

Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'e Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'un da talip olduğu iddia edildi.

Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'e Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'un da talip olduğu iddia edildi. nbsp;Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'un da İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de forma giyen John Obi Mikel'i istediği iddia edildi. İngiliz basınından The Sun'a haberinde, Nijerya Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden ve şu an tatilde olan orta saha oyuncusu için Trabzonspor'un da devreye girdiği belirtildi. Haberin devamında Mikel'in Chelsea'den takım arkadaşı Didier Drogba'nın formasını giydiği Galatasaray'ın geçtiğimiz ay Nijeryalı yıldız futbolcu için 16 milyon paunda bu transferi bitirmeye çalıştığı öne sürüldü. Ayrıca Obi Mikel'in geçtiğimiz ay Jose Mourinho'nun teknik patronluğa getirildiği Chelsea'de uzun bir geleceğe sahip olmadığını söylediği vurgulandı. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...