Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyuşturucu komasına girince öldü sandılar

Düzenleyen:
Uyuşturucu komasına girince öldü sandılar

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yerde hareketsiz yattığı için öldü zannedilen gencin, uyuşturucu komasına girip bayıldığı ortaya çıktı.

Olay gece geç saatlerde Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Park Caddesi üzerinde bulunan Öğretmen Evi yakınlarında meydana geldi. Vatandaşlar sahil bandında yerde hareketsiz yatan ve ağzında köpükler olan bir kişiyi öldü zannederek polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 37 yaşındaki D.K.’nın ölmediğini belirledi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan D.K., daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemeler sonucunda D.K.’nın uyuşturucu madde komasına girdiği ve bu yüzden yerde hareketsiz olarak yattığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...