Erdoğan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşacak

/ Kaynak: AA
Erdoğan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendi vereceği yemeklerle toplumun değişik kesimlerinden vatandaşlarla aynı sofrada buluşacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ramazan ayı boyunca bazı vakıf ve kuruluşların iftar yemeklerinin yanı sıra kendi vereceği yemeklerle de toplumun değişik kesimlerinden vatandaşlarla aynı sofrada buluşacak. nbsp; Ramazanın ilk iftarını özel bir davete katılarak yapan Başbakan Erdoğan, dün orucunu Memur-Sen'in düzenlediği iftarda açtı. MÜSİAD'ın bugün İstanbul'da düzenleyeceği iftarı programına alan Erdoğan, yarın iftarını havalimanı açılışı için gideceği Bilgöl'de yapacak. Hafta sonu İstanbul'da Birlik Vakfı ve Ensar Vakfı'nın ayrı ayrı düzenleyeceği iftarda vatandaşlarla buluşacak olan Erdoğan, 15 Temmuz Pazartesi günü de AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri ve aileleriyle iftar sofrasında buluşacak. nbsp;Başbakan Erdoğan, ramazanlarda geleneksel hale getirdiği şehit aileleri ve gazilere, yabancı misyon şefleri ve büyükelçilere yönelik iftar programlarını bu yıl da sürdürecek. nbsp;
Yarım yüzyıl açılmayan havalimanında iftar
Başbakan Erdoğan yapımı 1959'da tamamlanan ancak yeterli yolcu olmadığı gerekçesiyle atıl durumda düşen ve 2010 yılında yenileme çalışmalarına başlanan Kastamonu Havalimanı 19 Temmuz Cuma günü hizmete açacak. Erdoğan, açılış töreninin ardından, 54 yıldır atıl durumda olan Kastamonu Havalimanı'nda düzenlenmesi öngörülen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelecek. nbsp;
Erdoğan, 26 Temmuz'da da havalimanı açılışı için gideceği Şırnak'ta iftara katılacak.
Ramazan boyunca Önder Vakfı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, TESK, nbsp;emniyet teşkilatı ve TÜMSİAD'ın düzenleyeceği nbsp;iftarlara katılması öngörülen Erdoğan, geçen yıl, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Hamas Lideri Halid Meşal, Keçiören Subayevleri mahallesindeki komşuları, Bakanlar Kurulu üyeleri ve Londra olimpiyatlarına katılan sporcularla da iftar yapmıştı.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...