Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Siirt’te 25 adrese terör operasyonu: 13 gözaltı

Düzenleyen:
Siirt’te 25 adrese terör operasyonu: 13 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Batman merkezli Siirt ve Kurtalan ilçe merkezi ile köylerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 25 adrese yapılan operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı, çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Batman merkezli Siirt ve Kurtalan ilçesi ile bazı köylerdeki toplam 25 adrese, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 13 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, 12 adet cep telefonu, 11 adet sim kart, 4 adet hafıza kartı, 2 adet dizüstü bilgisayar, bir adet tablet, 13 adet CD, 7 adet flash bellek, 4 adet bölücü terör örgütünü simgeleye renklerde flama ve bileklik, 6 adet örgütsel içerikli kitap, 2 adet ruhsatsız yivsiz av tüfeği, kart okuyucu ve el dürbünü ele geçirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...