Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Müzesinde antika festivali

Düzenleyen:
Deniz Müzesinde  antika festivali

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Eski tespihler, objeler, fotoğraf makineleri ve bir devre damgasını vuran unutulmaz birçok nostaljik eşya, “Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali”nde görücüye çıktı.

İstanbul’daki Deniz Müzesinde bu yıl dördüncüsünü düzenlenen festival, ziyaretçileri adeta maziye yolculuğa çıkardı. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen antikacıları, Beşiktaş Antikacılar ve Sahaflar Derneği’nin Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle, antika kültürünü genç kuşaklara tanıtmak maksadıyla tertiplediği festivalde buluştu. Antika bir esere sahip olmak ya da nostaljiyi derinden yaşamak isteyenler, festivalde kurulan stantları ziyaret etti.  Farklı türlerdeki çok sayıda nostaljik nesne ve eşyanın yer aldığı festivalde, 75 bin dolar değerindeki yaklaşık 300 yıllık olduğu belirtilen Osmanlı dönemine ait taht ile 5 bin 500 lira değerindeki 1850 yılına ait Fransız yapımı sultan figürlü saat ilgi gördü. Festival, 17 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...