Real Madrid Pepe için nabız yokladı

Düzenleyen:
Real Madrid Pepe için nabız yokladı

SPOR Haberleri

Son olarak Raphael Varane’ın sakatlığı nedeniyle stoperde sıkıntı yaşayan Real Madrid, Beşiktaş’ın Porkizli oyuncusu Pepe’nin menajeri Joege Mendes’i arayarak ara transfer dönemi için yıldız oyuncunun durumu sordu.

İspanya La Liga’da Barcelona’nın 8 puan gerisinde 4. sırada kalan Real Madrid, son dönemlerde de üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle stoper sorunu yaşıyor. Real Madrid, Jorge Mendes aracılığıyla eski oyuncusu Pepe için girişimde bulundu.

Mendes, Türkiye’deki temsilcisi ve Pepe’nin menajeri Ahmet Bulut’u arayarak Pepe’nin durumunu sordu, “Pepe Beşiktaş’ta nasıl? Mutlu mu mutsuz mu?” dedi.

Ahmet Bulut ise “Beşiktaş’ı tercih ettiği için çok mutlu. Beşiktaş zaten satmaz, futbolcu da bir yere gitmez” karşılığını verdiği belirtildi. 

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARININ PEPE ÖZLEMİ

Pepe’nin İspanya’dan ayrılıp Beşiktaş’a gelmesinin ardından Madrid’in yıldız isimleri zaman zaman yokluğundan şikayet etmişlerdi. 

Ronaldo, “Pepe ile daha güçlüydük” derken, mevkidaşı Nacho Fernandez, “Pepe’nin tecrübesini özlüyoruz” diye konuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...