Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kamyonet duvara çarptı, kasadaki öğrenci çatıya düştü

Düzenleyen:
Kamyonet duvara çarptı, kasadaki öğrenci çatıya düştü

YAŞAM Haberleri

Karabük'te kamyonet manevra yaparken istinat duvarına çarptı. Aracın kasasında bulunan Oğulcan Kara, binanın çatısına düştü.

Karabük'te ev eşyası yüklü kamyonet yokuş aşağı manevra yaparken, istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kasasında bulunan eşyanın sahibi üniversite öğrencisi Oğulcan Kara, yolun altında bulunan binanın çatısına düşerek yaralandı.  Kaza, sabah saatlerinde Yüzüncü Yıl Mahallesi 1006 No'lu Cadde'de meydana geldi. Üniversite öğrencisi Oğulcan Kara'nın eşyalarını bir apartmana eşya taşıyan Ramis A. yönetimindeki 78 BC 468 plakalı kamyonet, yokuş aşağı manevra yaparken kız öğrenci yurdunun istinat duvarına çarptı.
Kamyonet duvara çarptı, kasadaki öğrenci çatıya düştü
KARA HAFİF YARALANDI
Çarpmanın etkisiyle duvarın bir bölümü yıkılırken, aracın kasasında bulunan üniversiteli Kara ve bazı eşyalar yaklaşık 3 metre yükseklikten yurdun mutfak çatısına düştü. Hafif yaralanan Oğulcan Kara, çağrılan sağlık ekibince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Kamyonet duvara çarptı, kasadaki öğrenci çatıya düştü
ALKOLLÜ ÇIKTI
Eşyaların bir bölümü kullanılamaz hale gelirken, yurdun mutfak çatısında da hasar oluştu. Olay yerine gelen polisin alkolmetre cihazına üflemesini istediği sürücü Ramis A., "Bende KOAH var. Ben öyle şey yapmam." diyerek kabul etmedi. Hastaneye götürülen sürücünün, kan testi sonuçlarına göre 0.40 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...