Samuel Holmen'den flaş açıklamalar

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Samuel Holmen'den flaş açıklamalar

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Samuel Holmen, yeni takımının ligi kazanması için önünde hiçbir engel olmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Samuel Holmen, yeni takımının ligi kazanması için önünde hiçbir engel olmadığını söyledi. Holmen, Fenerbahçe'ye kazanmaya geldiğini dile getirdi. nbsp;Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de yeni transfer İsveçli futbolcu Samuel Holmen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. nbsp;İlk olarak kamp çalışmalarını değerlendiren Samuel Holmen, ağır ve yorucu idmanlarla başladıklarını belirterek, "Yorucu olmasının ziyade eğlenceli ve mücadele içinde geçen bir idman olduğunu söylemem gerekiyor. Takım arkadaşlarım tarafından çok güzel karşılandım. Bu takımın bir parçası olmak beni çok mutlu etti. Tesislere geldik, çok güzel bir tesis, çok güzel sahalar var. Gerçekten çok istekli yorucu olmasına rağmen aynı zamanda eğlenceli birçok kahkahanın olduğu bir idman yapıyoruz." diye konuştu. nbsp;Sarı – lacivertli takımda mevkiinde kalite ve sayı olarak fazla oyuncu bulunduğunun hatırlatılması üzerine Holmen, "Büyük bir takımdasınız. Bu takımda ilk 11'de olmak için her oyuncu mücadele ediyor. Bu mücadele artı yönde etkileyecektir. Hepimiz bir mücadele içindeyiz, hepimiz bu takımın içinde yer almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


"TAKIMA ADAPTASYONDA SIKINTI YAŞAMADIM"


Adaptasyon sürecini atlatıp atlatmadığı yönünde bir soruya da Holmen, "Çok zor olmadı adaptasyon süreci benim için. Birçok arkadaşı tanıyordum. Her ne kadar isimler büyük olsa da onlar da normal insanlar ve çok güler yüzlü çok dostane insanlar. Çok sıkıntı yaşamadan takıma adaptasyonu sağladım." cevabını verdi.


"BURAYA KAZANMAYA GELDİM"


Lig yarışını değerlendirmesi istenen Holmen, Fenerbahçe'ye kazanmaya geldiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Bizim takımımızın ligi kazanmaması için hiçbir engel yok. Diğer takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Sadece beni kendi takımım ilgilendiriyor. Ben sadece kendi takımıma bakıyorum. Ve bu takımın ligi kazanabilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum."


"DEVRE ARASINDA ÖN ANLAŞMA YAPMADIM"


Holmen, Fenerbahçe'yle geçen sene bir ön anlaşma yaptığı yönündeki iddiaları ise yalanladı. Geçen sene devre arasında herhangi bir ön anlaşma olmadığını aktaran Holmen, "Tek yaptığım anlaşma 2 hafta önce buraya gelmeden önce yaptığım anlaşmaydı. Bunun haricinde geçen sezondan herhangi bir görüşme ve anlaşma söz konusu değil." diye konuştu.


"SEYİRCİ BASKISINI ÖZLEDİM, O BASKIYI HİSSETMEK SABIRSIZLANIYORUM"


İstanbul BBSK'de az sayıda taraftara karşı oynadığı, bu bağlamda Fenerbahçe seyircisinin kendisi üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmayacağı yönündeki soruya ise Holmen, "Biraz o seyirci baskısını özledim. İstanbul BBSK'de az da olsa güzel bir taraftar grubu vardı. Ama çok büyük bir baskı hissettirmiyordu. Fenerbahçe taraftarı önünde oynamak heyecan veriyor, o güzel baskıyı hissetmek için sabırsızlanıyorum." cevabını verdi.
nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...