Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'in keyfi kaçtı

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'in keyfi kaçtı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş ile transfer görüşmeleri olumsuzlukla sonuçlanan Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'in keyfi kaçtı.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden dün yapılan, "Tolga için Beşiktaş'tan 3 milyon Euro istedik" açıklaması Tolga Zengin'in keyfini kaçırdı. Başarılı kaleci Beşiktaş'a transferi gündeme gelmesi ve ardından yaşanan gelişmelerle ilgili olarak duyduğu rahatsızlığı teknik direktör Mustafa Akçay ve Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman aracılığıyla yönetime iletti. nbsp;Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da yaptığı son çalışma ile tamamlayan Trabzonspor'da takım kaptanı Tolga Zengin krizi yaşanıyor. Haftalardır Beşiktaş'a transferi konuşulan başarılı kalecinin yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyarken, son olarak bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yaptığı "Tolga için Beşiktaş'tan 3 Milyon Euro istedik. Onlar bunun altında bir rakam verdi" açıklaması, kampta bulunan başarılı kalecinin keyfini kaçırdı. Duyduğu rahatsızlığı başta teknik direktör Mustafa Akçay'a ileten Tolga, Ünal Karaman aracılığıyla da rahatsızlığını yönetime iletti.
Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin, herkesin transferi hakkında bir şeyler söylediğini belirterek, "Transfer görüşmelerinde ve ortaya atılan iddialarla ilgili olarak hiç konuşmadım. Gelişmeleri yakından takip ettim. Bu görüşmelerde yaşananlarla ilgili doğruları herkes öğrenecek. Taraftarlarımız kulaktan dolma bilgilere inanmasınlar. Tüm gerçekleri benim ağzımdan öğrenecekler. İnsanların gönlü rahat olsun. Bugüne kadar da ne kendime, ne Trabzon'a ne de Trabzonspor'a laf getirecek kötü bir şey yaptım" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...