BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Akdağ: Yemeğin tadına bakmadan tuz katmayın

Akdağ: Yemeğin tadına bakmadan tuz katmayın

Pendik’te sağlık eğitimi seminerine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tuzun yüksek tansiyona, yüksek tansiyonun da böbrek hastalıklarına sebep olduğunu belirterek, “Yemeğin tadına bakmadan tuz katma alışkanlığı bizden başka ülkede yok. Tuz kullanımı konusunda daha mutedil olmalıyız” dedi.



Pendik’te sağlık eğitimi seminerine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, tuzun yüksek tansiyona, yüksek tansiyonun da böbrek hastalıklarına sebep olduğunu belirterek, “Yemeğin tadına bakmadan tuz katma alışkanlığı bizden başka ülkede yok. Tuz kullanımı konusunda daha mutedil olmalıyız” dedi. Akdağ, kol, bacak ve yüz nakli yapılan hastanelerin bilgilerini istediklerini, inceledikten sonra bir yol belirleyeceklerini söyledi. Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT