Otokar yeni müşteri hattını hizmete sundu

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Otokar yeni müşteri hattını hizmete sundu

Ekonomi Haberleri  / AA

Otokar, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Otokar Müşteri Hattı'nı devreye aldı.

Otokar, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Otokar Müşteri Hattı'nı devreye aldı. Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, müşterilerin Otokar bünyesindeki tüm ürünlerle ilgili servis bilgilerine ulaşabilecekleri yeni müşteri hattı 444 68 57 (444 OTKR) hizmete açıldı. Müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni devreye alınan müşteri hattı, tüm Otokar ürünleri için acil yol yardımı konusunda destek sunacak, kullanıcılar aynı zamanda servis ve bayi bilgilerine bu hat aracılığıyla ulaşabilecek. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Murat Ulutaş, Otokar Müşteri Hattı'na ilişkin, "Müşterimizin derdini dinleyerek, onlara çözüm üretmek; bir telefon kadar yakın olabilmek ve herşeyden önemlisi hatırda kalacak bir numara ile kolay ulaşılabilir olmayı hedefledik. Bu sistem sayesinde daha önce bize çeşitli iletişim noktalarından ulaşan hususları tek bir veri tabanı içinde derleyebilmiş olacağız. Buradan elde ettiğimiz veriler bize her geçen gün kendimizi geliştirmek ve daha iyisini yapmak üzere belirleyeceğimiz hedefler konusunda büyük fayda
sağlayacak. Müşteri memnuniyetinin nasıl geliştiğini, ulaşan bir hususa ne kadar sürede müdahil olunabildiğini çok daha veri odaklı olarak tespit edecek ve müşteri memnuniyeti adına sürekli gelişim sağlayarak işimizi yönetebileceğiz"
değerlendirmesinde bulundu.
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...