Burak Yılmaz için bomba iddia, işte yeni talibi

Burak Yılmaz için bomba iddia, işte yeni talibi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz hakkında transfer dedikoduları devam ediyor. Liverpool, Burak Yılmaz için devreye girdiğini iddia edildi.

Liverpool Teknik Direktörü Breandan Rogers'ın, takımdan ayrılması beklenen Uruguaylı golcü Luis Suarez'in boşluğunu doldurmak için bir transfer listesi hazırladığı ve bu isimler arasına Burak Yılmaz'ı da dahil ettiği ileri sürüldü. İngiliz basınında yer alan haberde; Real Madrid, Chelsea ve Arsenal'in transfer etmek istediği Suarez'in ayrılması halinde forvet hattına iyi bir golcü almak isteyen Rodgers'ın Burak ismi üzerinde durduğu iddia edildi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında gösterilmeye başlanan Burak'ın Rodgers'ın radarnında olduğu ifade edildi. 27 yaşındaki milli gülcünün Galatasaray'daki ilk sezonunda çıktığı 39 maçta 32 gol kaydettiği ilgisine de yer verildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın akıllarındaki fiyatın gelmesi durumunda Burak'ı satabilecekleri yönündeki açıkmalarına vurgu yapıldı. Aysal'ın 'Eğer Burak ayrılmak isetrse ve taleplerimiz karşılanırsa, transferine izin verebiliriz' sözleri de haberde yer aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...