Fener'den seri sonu

Düzenleyen:
Fener'den seri sonu

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya Pangos'u durduramadığı nefes kesen karşılaşmada evinde Litvanya ekibine 1 sayı farkla boyun eğdi, 4 maç sonra mağlup oldu.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasında Fenerbahçe Doğuş, sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a 90-89 yenilerek 4 maçlık galibiyet serisini bitirdi. Rakip takım Toupane'nin etkili oyunuyla 4. dakikayı 11-5 üstün geçse de Vesely, Nunnally ve Datome'nin sayılarıyla toparlanan temsilcimiz 2. çeyreğe 24-16 üstün geçti. Bu periyotta pota altını iyi kullanan Zalgiris Toupane, Pangos ve Jankunas ile sayılar buldu ve devre 42-41 F.Bahçe galibiyetiyle bitti. Son iki çeyrek nefes kesti. Temsilcimiz karşılıklı sayılar sonunda 4. çeyreğe 64-63 önde geçti. Litvanya ekibi final periyodunda özellikle Pangos'u etkili kullandı. Vesely ve Nunnally karşılık verdi. Son bölüme skor eşitliği ile gidilen maçta Zalgiris, Pangos ve Milaknis ile sayılar bulunca maçtan galip ayrıldı: 90-89.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...