FIFA, dopingi tartışacak

FIFA, dopingi tartışacak

SPOR Haberleri

FIFA, dopinle mücadelenin daha etkin yollarını tartışmak için 29-30 Kasım'da İsviçre'nin Zürih kentinde uluslararası bir konferans düzenleyecek.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), dopinle mücadelenin daha etkin yollarını tartışmak için 29-30 Kasım'da
İsviçre'nin Zürih kentinde uluslararası bir konferans düzenleyecek.FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, dünya futbolunun yönetim organının ev sahipliğinde ve Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) işbirliğinde yapılacak konferansın adı, "Sporda dopingle mücadelede stratejileri değiştirmenin vakti geldi" olacak. Konferansı, uluslararası takım sporları federasyonlarının sağlık temsilcileri, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Uluslararası Yaz Olimpiyatları Federasyonları Birliği (ASOIF) ortaklaşa düzenleyecek. Öte yandan WADA, kasım ayı başında Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde, "Dünya Dopingle Mücadele Yasası"nı güncellemek için bir konferans gerçekleştirecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...