Ersay Üner: Kalbi temiz olanın kalemi de temizdir

Düzenleyen:
Ersay Üner: Kalbi temiz olanın kalemi de temizdir

MAGAZİN Haberleri

‘İki Âşık’ teklisi çıktığı hafta itibarıyla dijital platformlar ve üniversitelerde en çok dinlenen şarkılar arasında 1 numaraya yerleşen Ersay Üner, özel bir radyoya konuk oldu.

Üner, şarkı söyleme fikrinin nasıl geliştiğiyle ilgili soruya, “Bir gün Demet Akalın’ın konserinde 15 bin kişinin karşısında sahneye çıktım. Ebru Gündeş’e verdiğim ’Söyleyin’ şarkısını seslendirdim ve şarkıyı benimle birlikte herkes söyledi. O anı unutamıyorum. Bu duyguyu tekrar tatmak için şarkılar söylemeye başladım’’ cevabını verdi. Üner, “Bu dünyadaki vazifem insanların anlatamadıklarını ve sıkıntılarını yazmak. Herkesi iyi anlamam gerekiyor. İyi anlamak için ise kalbimin temiz olması gerekiyor. Kalbin temiz ise kalemin temizdir. Kalemin temiz olduğunda bulunduğun yere zaten geliyorsun’’ şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...