Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Servet avcıları

Servet avcıları

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Florida'da yaşayan Daniel Lugo ve Paul Doyle zamanlarının çoğunu vücut geliştirme salonlarında geçirirler.

Film, 1990'ların Miami'sinde Amerikan Rüyası'nın peşine düşen ve korkunç biçimde yanlış giden bir suç teşebbüsüne karışan bir spor kulubü antrenörünün inanılmaz ama gerçek hikâyesine dayanmaktadır. Michael Bay'ın yönettiği ve Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Rob Corddry, Ken Jeong, Bar Paly ile Rebel Wilson'un oynadığı Zor Kazanç filminde (Pain amp; Gain), bir çetenin Amerikan Rüyası'na kolaydan erişmek için zenginleri rehin alıp soymaya çalışması anlatılıyor. Daniel Lugo (Mark Wahlberg), her hangi bir yolla Amerikan Rüyası'nın zirvesine erişmek için elinden geleni ardına koymayan fanatik bir kişilik. Paul Doyle (Dwayne Johnson) ise uyuşturucu bağımlısı . Adrian Doorbal (Anthony Mackie) da kendine güvensizlikten şikayet edip duran biri… nbsp;Fakirlikten bıkmış olan Daniel, Victor (Tony Shalhoub) isimli bir zengin adamı kaçırıp bütün parasını kendi hesabına aktarmaya karar verir... nbsp;
Yönetmen: nbsp;Michael Bay
Oyuncular: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie, Tony Shalhoub



"Genç Çıraklar" yeni araştırmalar peşinde nbsp;
Yönetmen: Shawn Levy'nin yönettiği; Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne'nin oynadığı "Genç Çıraklar" filminde, Billy (Vince Vaughn) ve Nick (Owen Wilson) dijital dünyaya yeni adım atan iki eski kafalı satışçıdır. Senelerdir emek verdikleri şirketin artık teknoloji karşısında ayakta duramaması ve kapatılması, bu ikilinin işsiz kalmasına sebep olmuştur.
##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...