Elazığspor, Hollanda yolcusu

Elazığspor, Hollanda yolcusu

SPOR Haberleri

Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, takıma yeni isimlerin katılmasının yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de olabileceğini söyledi.

Takımın kendi tesislerinde 14 Temmuz'a kadar hazırlık çalışmaları yapacağını belirten Özgür Öztürk, bu çalışmanın ardında hazırlıklara Hollanda'da devam edeceklerini söyledi. Öztürkük, "Burdaki hazırlıklarımızın ardından 18 günlük Hollanda kampı başlayacak. Hollanda kampı sonrası katılacağımız bir TSYD Kupası var. 11-12 Ağustos tarihlerinde dört takımın katılacağı bir turnuva olacak. Hollanda'da eksiklerimizi göreceğiz. Altı hazırlık maçı oynayacağız. Hollanda kampına katılacak transferlerimiz de olacak. 6-7 transfer yapabiliriz. Kamp döneminde oyuncu alabiliriz de satabiliriz de. Transfer sadece almakla olmuyor" dedi.Bazı yabancı oyunculara talep olduğunu ifade eden Öztürk, "Transfer teklifleri geldi. Süper Lig ve PTT 1. Ligi'nden teklifler var. Bizim için önemli olan kulübün kasasına para girmesi. Gelen tekliflerin değerlendirilmesini teknik heyetle birlikte yapacağız. Sollied'in bu takımla ilgili olarak alacağı her karar bizim için çok önemli. Genç bir kadronun ligde başarılı olması için Sollied'in takımı tanımasının ardından vereceği rapor doğrultusunda kadronun şekillenmesi sağlanacak" diye konuştu. Transfer çalışmaları kapsamında bulunan bazı isimlerle görüşmelerinin devam ettiğini belirten Öztürk şöyle konuştu: "Transfer bitmez. Biz son dakikaya kadar bu alanda çalışma yapacağız. Ancak bu sezon için oluşturduğumuz kadro son şeklini almak üzere. Artık bu kadronun birbirini tamamlaması ve futbolcuların bir birinin yeteneklerini bütünleştirme adına atılacak adımlar takımımızın başarısına zemin hazırlayacaktır"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...