Ancelotti'yi utandıran Fenerbahçe anısı

Ancelotti'yi utandıran Fenerbahçe anısı

SPOR Haberleri

İtalyan teknik adam Ancelotti, Fenerbahçe'yle ilgili utandığı anısını anlattı

İspanyol As Gazetesi, Ancelotti'nin Fenerbahçe ile ilgili bir anısını yayınladı. Parma'yı çalıştırırken zor günler yaşadığını anlatan Ancelotti, o sırada Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğunu belirtti. Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakmadığını itiraf eden İtalyan teknik adam, "Ancak onlar ilk önce İstanbul'a gelerek tesisleri görmemi ve ondan sonra karar almamı isteyince kendimi Türkiye'de buldum" dedi. Bunun gizlice olması konusunda uyarılar aldığını vurgulayan Ancoletti, İstanbul'da krallar gibi karşılandığını söyledi. Tecrübeli hoca, ''3 yıl için 3 milyon dolar teklif ettiler olağanüstü bir rakamdı. Ben, Parma'dan 550 bin dolar kazanıyordum'' dedi. İtalyan hoca, Fenerbahçe'nin imza atması için her şeyi vermeye hazır olduğunu gördüğünde bahaneler uydurmaya başladığını da sözlerine ekleyerek, "Ne istesem vermeye hazırdılar her şeyimi karşılıyorlardı oysa benim düşüncem oradan kaçmaktı'' ifadesini kullandı.


"KORKAK BİR TAVUK GİBİ DAVRANDIM"
Ancelotti, Fenerbahçe'ye İstanbul'da kesin bir cevap vermeden Parma'ya geri döndüğünü de hatırlatarak ''Türklere bir cevap vermem gerekiyordu ancak o cevabı karımın vermesini istedim, anlayacağınız tam bir korkak tavuk gibi davranarak 'hayır' sözünü karıma bıraktım, bu davranışımdan dolayı daha sonra utanç duydum'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...