Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Carlos'un hedefi Avrupa kupaları

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos'un hedefi Avrupa kupaları

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, 'İlk hedefim, bu takımla Avrupa liglerine gitmek.' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Brezilyalı nbsp;teknik direktörü Roberto Carlos, "İlk hedefim, bu takımla Avrupa liglerine nbsp;gitmek. Kendimize güvenimizi devam ettirip, daha motive olup, daha sonra da nbsp;Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz" dedi. nbsp;Carlos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor Kulübü nbsp;Tesisleri'ni beğendiğini söyledi. Kırmızı-beyazlıların birçok kulüpten daha iyi nbsp;bir tesise sahip olduğunu belirten Carlos, kulüpteki yapılanmanın çok güzel nbsp;olduğunu dile getirdi. nbsp;Sivas'ta devam eden yeni sezon hazırlıklarında çok iyi 6 gün nbsp;geçirdiklerini ifade eden Carlos, fiziksel, taktiksel ve teknik anlamda nbsp;antrenmanlar yaptıklarını, herkesin katılımının çok iyi olduğunu aktardı. Carlos, nbsp;antrenmanlarda bütün futbolcularda ciddi anlamda gelişme gördüğünü, herkesin ilk nbsp;11'i hak edecek performansı gösterdiğini söyledi. nbsp;Sivas'ta her şeyin beklediği gibi olduğunu belirten Carlos, "Geçen nbsp;sezon ligi 12'nci sırada bitirmiş ama bu sene daha iyi bitirebilecek bir takım nbsp;bekliyordum, onu da gördüm" dedi. nbsp;Avrupa kupalarına katılma konusunda takımına güvendiğini dile getiren nbsp;Carlos, "İlk hedefim, bu takımla Avrupa liglerine gitmek. Kendimize güvenimizi nbsp;devam ettirip, daha motive olup, daha sonra da Şampiyonlar Ligi'ne gitmek nbsp;istiyoruz" diye konuştu.

- TFF'nin 6+0+4 kararı


Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yabancı futbolcu kontenjanına nbsp;ilişkin "6+0+4" kararını değerlendiren Carlos, "Önemli olan, sahada birkaç nbsp;yabancı ve birkaç iyi Türk futbolcuyu bir araya getirerek iyi bir takım nbsp;oluşturabilmek. İspanya ve Fransa, buna güzel bir örnek. Bunun gibi güzel nbsp;örnekleri göz önünde bulundurarak Türk futbolunu daha iyi yerlerde görebiliriz" nbsp;ifadesini kullandı.


Takımı her zaman iyiye götürecek futbolcuları transfer nbsp;edebileceklerini belirten Carlos, bir stoperi kadrolarına katacaklarını ancak nbsp;bunun son transferleri olmayacağını söyledi.


Sivasspor'un bu sezon kazanmaya oynacağını vurgulayan Carlos, nbsp;"Yüreğimizde, kafamızda her zaman en yukarıları ve kazanmayı hedefleyen bir takım nbsp;olacak. En önemli sistemimiz bu olacak" diye konuştu.


Carlos, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yapacakları antrenmanla nbsp;tamamlayacaklarını ve ikinci etap kamp çalışmaları için pazar günü Hollanda'ya nbsp;gideceklerini söyledi. Hollanda'da hazırlık maçları yapacaklarını belirten nbsp;Roberto Carlos, kamp dönüşü çok daha iyi bir takım olacaklarını sözlerine ekledi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...