Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil LPG yüklü tankerin altına girdi, yaralılar var

Düzenleyen:
Otomobil LPG yüklü tankerin altına girdi, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Adıyaman'da LPG yüklü tanker ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Ali Şıngar yönetimindeki 01 AG 304 plakalı LPG yüklü tanker ile Beyhan Turan yönetimindeki 34 NC 2515 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil LPG tankerinin altına girdi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, LPG tankından sızıntıya karşı ekipler teyakkuzda oldu.
Yaralılara olay yerinde ilk müdahalesini yapan sağlık ekipleri yaralıları Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Park Hospital Hastanesine kaldırdı. Kazada otomobilde bulunan Mehmet Turan, Fatih Turan, Dilber Turan ve sürücü Beyhan Turan yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenilirken, tanker sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...