İnanılmaz olay! 30 tonluk trafoyu çaldılar

Düzenleyen:
İnanılmaz olay! 30 tonluk trafoyu çaldılar

YAŞAM Haberleri

Mardin'de TR-8 olarak isimlendirilen yaklaşık 30 ton ağırlığındaki trafo, kimliği belirsiz kişilerce sahte irsaliye düzenlenmek suretiyle vinç ile kamyona yüklenerek çalındı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki kışa hazırlık çalışmaları kapsamında gerçekleştirilmekte olan yatırımlar arasında Turgut Özal Mahallesi'nin elektrik trafosunun değiştirilmesi de vardı. Eski trafonun yerine konulmak üzere enerji şirketi tarafından getirilen 1.250 KVA gücündeki yeni tip beton köşk trafo monte edileceği yere bırakıldı.

İHA'nın haberine göre, Henüz montajı yapılmayan ve TR-8 olarak isimlendirilen yaklaşık 30 ton ağırlığındaki trafo, kimliği belirsiz kişilerce sahte irsaliye düzenlenmek suretiyle vinç ile kamyona yüklenerek çalındı.

MAHALLELİ MAĞDUR OLDU

Enerji şirketinin ihbarı üzerine güvenlik güçleri, çalınan trafoyu bulmak için aramalara başladı. Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan yüzlerce konutta yaşayan binlerce kişi ise, yaşanan trafo hırsızlığı nedeniyle mağdur oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...