Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Urugay U20 takımı İstanbul'a gitti

/ Kaynak: İHA
Urugay U20 takımı İstanbul'a gitti

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzon'da oynanan FIFA U20 yarı final maçında penaltı atışları sonucu Irak'a 7-6 üstünlük sağlayarak finale yükselen Uruguay, İstanbul'a gitti.

Trabzon'da oynanan FIFA U20 yarı final maçında penaltı atışları sonucu Irak'a 7-6 üstünlük sağlayarak finale yükselen Uruguay, İstanbul'a gitti. Urugay U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Juan Verzeri final oynama hedeflerine ulaştıklarını söyledi. nbsp;FIFA U20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 biten maçın ardından Irak'a penaltı atışlarında 7-6 üstünlük sağlayarak finale yükselen Uruguay Milli Takımı, Trabzon'dan ayrılarak Türk Telekom Arena Stadı'nda 13 Temmuz Cumartesi Fransa ile oynayacağı final maçı için İstanbul'a gitti. nbsp;Teknik direktör Juan Verzeri, havalimanında yaptığı açıklamada, 4 yıldır U20 takımın başında olduğunu 1,5 yıldır ise bu takımla bir arada olduğunu belirterek, "Zor bir maçtan sonra finale yükseldik. Bu turnuvada başlangıçtaki hedefimiz final oynamaktı. Oyuncularıma final oynayacağımızı söylemiştim. Buna inanarak geldik. Şimdi önümüzde Fransa ile oynayacağımız maç var. Rakibimize saygı duyuyorum" dedi.
nbsp;Fransa'nın güçlü bir takım olduğunu belirten Verzeri, "Fakat biz onlara göre kafa, mental, fizik olarak daha hazır hissediyoruz kendimizi. Futbol aynı zamanda bir zeka oyunu. Zeki olan kazanır" diye konuştu.
nbsp;Turnuva boyunca herkesin kendilerine destek olduğunu belirten Juan Verzeri, sözlerini şöyle tamamladı: nbsp;
nbsp;"Bu şehirlerdeki herkes bizden yana oldu, bizden yana konuştu. Herkesi taraftarımız olarak hissettik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Organizasyonda katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her şehirde güzel yakınlık gördük. Cumartesi günü aynı desteği bekliyorum ki geldiğimizden beri dolu bir stat görmüş olalım. Bu turnuvalar ilerisi için anılar bırakacak. Onun için herkesin gelip maçı seyretmesini istiyorum. Tek hayalim o stadın dolu olması." nbsp;


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...