Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfa'da 300 polisle huzur uygulaması

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da 300 polisle huzur uygulaması

YAŞAM Haberleri

​Şanlıurfa’da farklı semtlerde 300 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur uygulamasında, 3 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri koordinesinde yapılan huzur uygulamasında, 50 ekip ve 300 polisin katılımıyla farklı semt ve yolda eş zamanlı uygulama yapıldı. Yaklaşık 5 saat süren uygulamada, polis bin 619 kişiyi kimlik taramasından geçirdi, 2 aranan şahıs ise yakalandı. Ayrıca 16 kişiye adli ve idari işlem yapılırken, 318 araç sorgulanarak kusuru bulunan 17 sürücüye toplam 5 bin 440 lira para cezası uygulandı, 2 araç ise trafikten men edildi.Öte yandan, vatandaşa açık 41 eğlence yeri de denetlendi. Denetlemelerde, 12 iş yerine idari işlem yapıldı. Yol aramalarında ise 3 ruhsatsız tabanca ve 36 mermi ele geçirildi.Gözaltına alınan şahısların işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...