Ünlü oyuncu Tayanç Ayaydın: Saçımı kestirince beni hasta sandılar

Düzenleyen:
Ünlü oyuncu Tayanç Ayaydın: Saçımı kestirince beni hasta sandılar

MAGAZİN Haberleri

Sohbet programı “Hadi Be”nin konuğu, ünlü oyuncu Tayanç Ayaydın oldu.

“Kırgın Çiçekler” dizisindeki Ejder rolü için saçlarını kazıtıp kilo veren ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara, içtenlikle şu cevapları verdi...

- İlk defa kötü adam rolünde seyirci karşısına çıkıyorum. Uzun zamandır böyle kötü bir karakteri canlandırmak istiyordum. Hayatımda ilk defa seyircilerin nefretiyle karşılaşıyorum.
- Saçlarımı kestirip kilo verince, beni görenler ‘Geçmiş olsun, bir şeyiniz mi var?’ diyor. Hatta karşı komşum beni ilk gördüğünde çok üzüldü. ‘Sağlıklıyım, bir şey yok’ diye ikna etmem vakit aldı.
- Üç sene önce Sally Ghalayini ile evlendim. Evlilikten sonra hayatı daha ciddiye almaya başladım.
- 50 yaşından sonra evlat edinmeyi planlıyoruz. Hem biraz daha anne-baba olabilmenin derinliğine inelim hem de birinin hayatını kurtarmış olalım istiyoruz. Ödevimizi oradan yerine getirelim derdindeyiz.
- Bizim evde paranın idaresi hanımda. Yoksa idare edilecek para olmaz. Eskiden parasızlık beni çok etkilemezdi, şimdi karım var diye etkiliyor. O yüzden idareyi ona bıraktım. Hanımcıyım, herkese de tavsiye ediyorum.
- Yaş geldi, artık daha dikkat edeyim kiloma dedim. Uzun zamandır vejetaryendim, son 6-7 aydır da veganım. Vegan beslenmeye geçince artık kilo derdim kalmadı. Hayvansal gıdalar kullanmadığım için artık kilomu stabil tutabiliyorum.

"SOKAK TİYATROSUYLA 27 AVRO KAZANDIM"

2008’de Locarno Film Festivali’nde “Pazar-Bir Ticaret Masalı” filmimle ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülümü almak için İsviçre’ye gitmiştim. Ödül seremonisi Piazza Grande diye bir meydanda gerçekleştirilecekti. Benden orada bir konuşma yapmamı istediler. O akşam kendime özel bir gece yaşatmak istedim. Ama cebimde beş kuruş yoktu. Piazza Grande Meydanı’na oturdum ve sokak tiyatrosu yaptım. Kazandığım parayla da o akşam kendime güzel bir sofra kurdum. Tek başıma 27 avro kazanmıştım. Ertesi gün de 8 bin kişiye teşekkür konuşması yaptım.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...