Kayseri’nin her yerde Umut’u var

Kayseri’nin her yerde Umut’u var

SPOR Haberleri

Süper Lig'in flaş ekibi Kayserispor, Akhisar deplasmanında Umut Bulut'la güldü.

Son 4 maçında da gol atan tecrübeli forvet dün 2 kez sahne aldı ve toplamda 9 gole ulaştı. İlk golde defansın hatasını affetmeyen ve ikincisinde de takipçiliğini gösteren Umut Bulut, direkten dönen topu kafayla tamamladı. Hafta içinde ceza alan teknik direktör Okan Buruk'tan yoksun maça çıkan Akhisar'ın galibiyet özlemi de 8 maça yükseldi. Sumudica yönetimindeki sarı-kırmızılılar ise son 3 deplasman maçında da galibiyetle ayrıldı.

Marius Şumudica:1’den 90’a dek hep üstündük 
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Şumudica, Akhisarspor galibiyeti sonrası “Güzel bir maç oldu. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar maçı biz kontrol ettik. Rakibimiz net fırsatı yoktu. Kayserispor’a gelmeden yönetimle bir görüşmemiz olmuştu. Ligde kalmayı başarı olarak saymıyordum. Benim hedefim ilk 8 arasına girmekti. Üzerimizde bizi takip eden oyuncuların kazanması sebebiyle hep bir baskı vardı. Şimdi ise biz önce oynadık ve kazandık” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...