Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş farklı galibiyetin sırrını açıkladı

Şenol Güneş farklı galibiyetin sırrını açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın teknik patronu, “Biz bir takımız ve herkes katkı yapıyor. Oyuna iyi başlayıp, iyi bitirdik. Puan durumuna bakmıyorum” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından oyun ve skordan memnuniyetini ifade ederken, “Sahada olan herkes elinden geleni yaptı. Biz bir takımız ve herkes katkı sağlıyor. Fizik gücümüz, pas yüzdemiz, baskılı ve hızlı oyunumuz rakibin işini zorlaştırdı” ifadelerini kullandı. Güneş, “Oyuna iyi başlayıp iyi bitirdik. Bütün oyuncular iyi niyetle oynayınca son bölüm hariç maçın hakimiydik” derken, “Babel iyi çalışıyor ve hemen hemen tüm maçlarda takıma katkı yapıyor. Bugün aynı zamanda sonuca da katkı yaptı ve tebrik ediyorum kendisini. Oynamayan Tolgay, Oğuzhan da çok iyi oyuncular. Negredo çok gayretliydi. Daha fazla gol atabilirdi. Takımın başarısı için herkese ihtiyaç var. Böyle olmasa 11 kişi transfer edip başkasını oynatmazsınız” sözlerini kullandı.

Arda iyi bir oyuncu
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Arda Turan’la görüştüğüne dair haberlerin çıkmasının sorulduğu Şenol Hoca, “Ben buradayım ve takımı maçlara hazırlıyorum. Sivasspor maçı var önümüzde. İlk yarıda ortalarımız isabetsizdi ve bunları konuşacağız. Arda nasıl bir oyuncu derseniz, iyi oyuncu derim. Ama benim bunları konuşmaya yetkim yok” vurgusu yaparken, “Puan durumuna şu an bakmayı doğru bulmuyorum. Her maça kazanmak için çıkıyoruz” şeklinde konuştu. Güneş B.Münih sorusuna ise, “Boş konuşmayı sevmiyorum. Hangi rakip gelirse onunla ilgili konuşurum” karşılığını verdi.

Kartal Satman’ın kokardını söktü!

F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde şimşekleri üzerine çeken FIFA kokartlı yardımcı hakem Cem Satman’ın kokardının alındığı öğrenildi. Derbide Negrado’nun ağlara giden topunda ofsayt olmadığı halde bayrak kaldıran Cem Satman için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bu hakemi takip edeceğiz” demişti. MHK da Satman’a 6 hafta maç vermemişti. Cem Satman’ın yerine FIFA listesine İbrahim Çağlar Uyarcan girdi. 2012-2013 sezonundaki Beşiktaş-G.Saray derbisinde de yine Beşiktaş aleyhine hata yaptığı gerekçesiyle yardımcı hakem Erdinç Sezertam’ın FIFA kokardı alınmıştı.

Oğuzhan’a plaket
Beşiktaş’ın evinde Galatasaray karşısında 3-0 kazandığı karşılaşmada siyah-beyazlı formayla 200. resmî maçını çıkan Oğuzhan Özyakup’a plaket verildi. Futbolcuya dünkü maç öncesi plaketini Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil takdim ederken tribünlerden alkışlar yükseldi.

Medel: Sırrı rekabet
Beşiktaş’ın deneyimli oyuncusu Medel, “Takım içerisinde yapılan sağlıklı forma mücadelesi takımı her zaman olumlu etkiler. Bizler de bunu yapıyoruz, her maç ilk 11’de sahada olmak için çalışıyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Takım olarak çok iyi oynadık” açıklaması yaptı.

Cenk’in yerine Ba mı?
Beşiktaş’ın ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi maç sonrası ilginç ifadeler kullandı. “Babel çok iyiydi. Beşiktaş’ın ona katkısı oldu. Cenk’e teklif var ama gitmesini istemiyoruz” derken ‘Cenk gidip Demba Ba’ gelebilir mi sorusuna, “O da bir alternatif” karşılığını verdi.

Alkışlar Gökhan’a
Beşiktaş’ın başarılı sağ beki Gökhan Gönül, Osmanlıspor maçında örnek bir hareket sergiledi. Tecrübeli futbolcu bir pozisyonda Beşiktaş lehine korner verilmesine rağmen “Top bana çarptı” diyerek hakemin kararını düzeltti. Vodafone Park’ta taraftarlar Gönül’ü alkışladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...