İki model daha NCP'ten 5 yıldız aldı

Düzenleyen:
İki model daha NCP'ten 5 yıldız aldı

T-Otomobil Haberleri

Euro NCAP’in güncellenen yeni testlerinde 5 yıldız alan Hyundai Kona, Türkiye’de satışa sunulmasına az bir süre kala ne kadar iddialı bir otomobil olduğunu kanıtladı.

Güçlü ve ekonomik motor seçeneklerinin yanı sıra aktif hayat tarzını yansıtan özellikleriyle dikkat çeken Kona’nın aldığı bu sonuçta, “Hyundai SmartSense” olarak adlandırılan güvenlik ve sürüş destek özelliklerinin büyük rolü bulunuyor.

Ayrıca bu yılın başında tanıtılan Toyota Yaris de, Euro NCAP’te ne kadar başarılı bir araç olduğunu gözler önüne serdi. En yüksek puan olan 5 yıldızı alan Yaris, “Toyota SafetySense” ismi verilen bir güvenlik paketine sahip. Kazaların önüne geçmeye veya şiddetini azaltmaya yardımcı olan bu sistem; otomatik acil frenleme özellikli ön çarpışma önleyici, şerit takip sistemi ve otomatik yanan uzun farlar gibi özellikler barındırıyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...