Fenerbahçe, Karabük'ün fişini çabuk çekmek istiyor

Fenerbahçe, Karabük'ün fişini çabuk çekmek istiyor

SPOR Haberleri

Oyuncularına başlama düdüğüyle saldırma talimatı veren Kocaman “Taraftarımız sadece 3 puan değil bol gollü galibiyet bekliyor” dedi

M. Emin ULUÇ

Sahasında Karabük’ü misafir edecek Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman seriyi devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Oyuncularına hata lükslerinin olmadığını hatırlatan Kocaman, Karabük kilidini erken golle kırıp net bir galibiyet yaşamak istediğini ifade etti. En büyük kozlarının oyun disiplini olduğunu vurgulayan Aykut Hoca, “İlk dakikadan itibaren gol için yüklenin. Taraftarımıza keyifli bir futbol ve bol gollü bir galibiyet sunalım. Ancak takibi sakın hafife almayın ve gol yesek dahi sakin kalın. Ezberimizi korumamız önemli” dedi.

İpler Giuliano’da
Son haftalardaki kazanma arzusuna dikkat çeken Aykut Kocaman, “Şampiyonluk yolunda bunu üzerine koyarak sürdürmek zorundayız. Herkes Fenerbahçe forması taşıdığını hatırlamak zorunda” ifadesini kullandı. Kocaman, takımın en skorer ismi Giuliano’yla ise özel olarak konuştu. Aykut Hoca, “İyi işler çıkarıyorsun ama çok daha fazlasını yapabilecek potansiyele sahip olduğunu da biliyorum. Vitesi yükselt ve hem takımı hem tribünleri coştur” sözleriyle motive etti.  

3 EKSİK
Karabük karşılaşmasında sakatlıkları bulunan Jannsen, Mehmet Ekici ve Alper Potuk forma giyemeyecek. Kazanan kadroyu bozmak istemeyen Aykut Kocaman, sadece Janssen’in yerinde Soldado’ya şans tanıyacak.  

KARABÜK’TE 5 OYUNCU KADRO DIŞI

Karabük’te Tony Popovic’le yolların ayrılmasından sonra takımı F.Bahçe maçına hazırlayan yardımcısı Levent Açıkgöz takıma neşteri vurdu. ‘Mavi Ateş’te Torje, Grozav, Papp, Tanase ve Seleznyov maç kadrosuna alınmadı. Açıkgöz, önceki gün, “Bize yüreğini ortaya koyacak arkadaşlar lazım. Kafası karışık, gönülsüz oyuncularla işimiz yok” demişti. Bu oyuncularla devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...