Beşiktaş UEFA savunmasını tamamladı, Orman açıklama yaptı

- Güncelleme:
Beşiktaş UEFA savunmasını tamamladı, Orman açıklama yaptı

GÜNDEM Haberleri

UEFA'nın şike iddialarıyla ilgili verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Beşiktaş, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasını tamamladı.

UEFA'nın şike iddialarıyla ilgili verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Beşiktaş, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasını tamamladı. Başkan Fikret Orman, çıkışta açıklama yaptı. İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen duruşmalı toplantı, dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay'ın dinlenmesiyle başlandı. Daha sonra şahitler Tayfur Havutçu, Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun savunmasına geçilirken Tahkim Kurulu üyelerinin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı da dinlediği kaydedildi. Toplantının son olarak ise Beşiktaş avukatlarının genel üzerinden savunmalarını yapmalarıyla tamamlandığı aktarıldı. İspanyol Pedro Thomas başkanlığında toplanan Tahkim Kurulu'nda, Hollandalı Michael Joseph Maessen ve Alman Goetz Eilers de yer aldı.
Yaklaşık 7 saat süren duruşmalı toplantıdan ilk olarak Beşiktaş eski yöneticisi Serdar Adalı ve siyah - beyazlı kulübün eski teknik direktörü Tayfur Havutçu ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan BJK eski yöneticisi Serdar Adalı, toplantının iyi geçtiğini belirtirken Tayfur Havutçu da görüşmenin 10 dakika sürdüğünü kaydetti.
Toplantıda, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen de hazır bulundu.
FİKRET ORMAN: İYİ SAVUNMA YAPTIK, UMUT EDİYORUZ Kİ..
Biz sonucu bilmiyoruz sadece iyi bir savunma yaptık umut ediyoruz ki iyi bir sonuçla çıkacağız en az 1 hafta sonra açıklanacaktır. Kura çekiminden önce karar açıklanır diye düşünüyorum. Bizim umudumuz pozitif beklemek lazım şimdilik. O zamanın etik kurul üyelerinin gelip ifade vermesi olumlu olsun diye arkadaşlarımızı davet ettik sağolsunlar bizi kırmadılar geldiler. Cengiz Zülfikaroğlu geldi katıldı sağolsun. Savunmamızı iyi yaptık bakalım kalanını zaman gösterecek.
Çok detayına girmek istemiyorum. Kara açıklanmadan bunlar basında yer alırsa kötü olabilir. Heyete savunmaızı yaptık göreceğiz.
NE ZAMAN BELLİ OLUR?
16'sı, 17'si veya 18'i olur. İlla ki bir gün açıklanacak. Son olarak taraftar için Orman, "(Taraftar için)Onları seviyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...