HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Antalyaspor'dan yılın transferi, Milan Baros Türkiye'de

Kaynak:
Antalyaspor'dan yılın transferi, Milan Baros Türkiye'de

SPOR Haberleri  / 

MP Antalyaspor, Milan Baros ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'u transfer ettiklerini açıkladı.

MP Antalyaspor, Milan Baros ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'u transfer ettiklerini açıkladı. Baros'un Antalya'ya geldiğini ve kendisiyle yaklaşık 3 saat görüştüklerini belirten Gencer, NTVSpor'a konuştu ve "Baros pazartesi bizimle birlikte yurt dışı kampına katılacak" dedi. Gencer, "Baros'u çok isteyen vardı. Ama o Antalyaspor'u tercih etti. Bir yıllık anlaşma imzaladık ve bu anlaşmanın da çoğu maç başı olacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Semih Şentürk için de girişimlerini sürdürdüklerini söyleyen Güntekin Gencer, "Semih'in antrenmanları dolayısıyla kendisi ile görüşemedik. Menajeri Ahmet bey ile görüşüyoruz. Temaslarımız şu anda devam ediyor" dedi.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...