Galatasaray'da Terim sesleri | Terim, Galatasaray'la anlaştı mı?

Düzenleyen:
Galatasaray'da Terim sesleri | Terim, Galatasaray'la anlaştı mı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Tudor ile yolların ayrılmasının ardından gözler İmparator Fatih Terim'e çevrildi. Peki Fatih Terim, Galatasaray'a geri dönecek mi? Galatasaray, Fatih Terim ile anlaştı mı? Yeni Malatya deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldıktan sonra taraftarın istifa çağrısına gülüp geçen Tudor, tüm eleştiri oklarının hedefi hâline gelmişti. Galatasaray yönetimi, Yeni Malatya maçının ardından olağanüstü bir toplantı kararı almıştı. Son dakika gelen habere göre ise Galatasaray, Tudor ile yollarını ayırma kararı aldı. Peki Galatasaray boşta olan İmparator Fatih Terim'le anlaşacak mı? Sarı-kırmızılı camianın Fatih Terim'e teklif götürüleceği konuşuluyor...

Galatasaray'da Igor Tudor'un gönderilmesinin ardından gözler Fatih Terim'e çevrildi. Yeni Malatya deplasmanından 2-1 mağlup ayrılarak sarı-kırmızılı taraftarın tepkisini çeken Tudor için yönetim bugün olağanüstü toplanma kararı almıştı. Son gelen haberlerde Tudor ile yolların ayrıldığı açıklandı. Peki Galatasaray, İmparator Fatih Terim ile görüşecek mi? Terim, Galalatasaray'a geri dönecek mi? Sarı-kırmızılı camianın boşta olan Fatih Terim'e teklif götüreceği öğrenildi...

Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor'un görevine son verildi.

Hırvat teknik adamla yollarını ayıran Galatasaray'da tek hoca adayı Fatih Terim.

TUDOR NEDEN GÖNDERİLDİ? TIKLAYIN, ÖĞRENİN...

 

Galatasaray'da Terim sesleri | Terim, Galatasaray'la anlaştı mı?

YÖNETİM TEKLİF GÖTÜRECEK

Başkan Dursun Özbek'in kısa süre içerisinde Terim ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımın başında 6 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası ve birçok başarıya imza atan tecrübeli teknik adamın 4. defa sarı-kırmızılı takımın başına geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Terim sesleri | Terim, Galatasaray'la anlaştı mı?

- Galatasaray resmi sitesinde Tudor bulunamıyor! 

Igor Tudor'la yolların ayrıldığı iddia edilirken, Galatasaray'ın resmi internet sitesinde teknik kadronun bulunduğu sayfaya ulaşılamıyor. 
Evkur Yeni Malatyaspor maçında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Galatasaray Yönetimi'nin Teknik Direktör Igor Tudor'la yolları ayırdığı iddia edilirken, Galatasaray'ın resmi internet sitesi olan galatasaray.org'da teknik kadro sayfasına ulaşım sağlanamıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...